Vjenčao sam se u podne, a navečer sam tražio razvod: RazIog će biti svima jasan
Breaking News

Vjenčao sam se u podne, a navečer sam tražio razvod: RazIog će biti svima jasan

Moje ime je Jovan i ja dolazim iz Zrenjanina, pa moja priča je da sam se odlučio razvesti samo par sati nakon što sam se oženio. Ja sam upoznao Sanelu u vrijeme kada sam imao 30 godina, a ona je tada imala 25 godina. Ja sam završio istom bog0slovlju i u skorije vrijeme sam postao pop, pa je tada život diktirao da je vrijeme za vjenčanje.

Možda se mi poznajemo samo godinu dana, pa za to vrijeme nismo živjeli zajedno, ali sve je bilo super između nas i ona je bila tako lijepa, te mi se baš sviđala. Ona je flert0vala sa mnom i sa svima, ali ipak sam ja imao dojam da će se to promijeniti u trenutku kada se budemo vjenčali.

Mi smo organizovali vjenčanje, i ona je pristala na sve od početka, a ja ne znam šta je ona htjela i da li me je voljela. Beba je bila na pu’tu, dok je vjenčanje trebalo krenuti i mi smo imali vjenčanje u crkv1, ali onda se nešto desilo.

Ona je nestala dok su se ljudi radovali i ja sam je otišao potražiti jer smo trebali rezati tortu, a nisam je nigdje mogao naći i kasnije sam izašao u resotran, a na parkingu sam je vidio u autu kako se ljub1 sa prijateljicom. Nisam mogao vjerovati šta se dešava, a ona nije ništa rekla, pa sam ja znao da se moramo razvest1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *