Svaku noć zube maže 0vom smjesom, a rezultat je fenomenalan: Karijes je nestao, zubi su bijeli kao nikad
Breaking News

Svaku noć zube maže 0vom smjesom, a rezultat je fenomenalan: Karijes je nestao, zubi su bijeli kao nikad

Svaku veče namažem zube ovom smjesom i oni su bjelji:Zdravlje zuba je veoma bitno. Stoga redovno trebate ići zubaru i provjeravati. Kada zub nije zdrav, nije ni čitav organizam, stoga se nemojte zapuštati. Naravno svi bismo voljeli da imamo lijepe i bijele zube.

Zbog toga često posežemo za raznim preparatima za izbjeljivanje, a koji su često puni štetnih hemikalija. Nema potrebe da  koristite olovke za izbjeljivanje ili ostale preparate koji sadrže supstance koje nisu dobre za vaše zdravlje. Umjesto toga se radije odlučite na nešto prirodno, a također efikasno.

Kokosovo ulje je veoma zdravo. Ima antibakterijsk0, antigljivično dejstvo . Također i antikancer0geno dejstvo. Odlično je za kožu, kosu, zube.Pomoći će vam da izbijelite zube. Samo je potrebno da uzmete kašiku, dvije ovog ulja i mućkate u ustima par minuta. Nakon nekoliko primjena ćete uočiti poboljšanje.

Zubi će biti bjelji, a uz to niste narušili zdravlje. Primjetit ćete znatnu razliku. Kokosovo ulje je svakako  jedno od najzdravijih ulja i trebali biste ga više koristiti. Nema kalorija i odlično  je za gubitak kilograma. Možete ga koristiti za prženje umjesto običnog ulja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *