7 godina smo bili u vezi i evo 3 godine u braku, a sve je bilo super do jednog dana..
Breaking News

7 godina smo bili u vezi i evo 3 godine u braku, a sve je bilo super do jednog dana..

“7 godina samo bili u vezi i evo tri godine u braku… Preselili smo se u drugu državu gdje sam ja počeo raditi posao u struci. Uvijek smo dobro funkcionisali. Naravno selidba nam je oboma bila velika promjena. Ja sam bio uvijek uz nju, uvijek sam nalazio vremena da pričamo, nisam htio da se osjeti zapostavljenom.

Skoro sam joj se htio povjeriti. Ne da bi mi riješila pr0bleme, već da bi mi bilo lakše. Jednostavno, promjenu okruženja, radna atmosfera sve je uticalo na mene i trebao mi je neko za razgovor. Kada sam joj se povjerio, samo je prevrnula očima i pitala me:” Šta ću ti ja sad?” Nisam želio ništa, samo da me sasluša, utješi.

Ne mogu vam opisati koliko sam se ružno osjećao. I poslije toga je nastavila tako. Ne komunicira sa mnom, ne interesuje se za moja dešavanja, već samo šuti. Našla je neke prijateljice, s njima provodi vrijeme, a mene kao da izbjegava.

Zaista nisam ništa l0še uradio da bi se tako ophodila prema meni. Želim da razgovaramo, trudim se da je usrećim, ali kao da joj ja smetam. Kao da me više ne voli. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *