U "ZG" se prvi put pojavila kao debeljuca, a danas je najzg0dnija na estradi: Nikad ne biste pogodili o kome se radi (Foto)
Breaking News

U “ZG” se prvi put pojavila kao debeljuca, a danas je najzg0dnija na estradi: Nikad ne biste pogodili o kome se radi (Foto)

Prvi put se u Zvezdama Granda pojavila kao debeljuca, a evo kako danas izgleda: Danas je jedna od najtraženijih srpskih pjevačica i mnogi će reći da je ona najatraktivnija pjevačica.  Još kao djevojčica se prijavila za učešće u ovom takmičenju, a kada vidite kako je tada izgledala ne biste rekli da je riječ o istoj osobi.

Da li znate  o kome je riječ?  Ovo je Milica Pavlović. Danas je jedna od najpoznatijih srpskih pjevačica i ostvarila je zaista veliki uspjeh.  Ono što također važi za nju jeste to da se za nju nisu vezali skandali kao za mnoge njene kolegice. Mnoge poznate ličnosti dolaze u naslovne strane  baš zbog tih skandala koje prave.

Ipak, nisu svi u tom stilu i ne žele svi da steknu popularnost pošto-poto.  Milica je željela da uspije, možda nije sve ispalo onako kako  je željela prvi put kada se prijavila, ali  je zato nekoliko godina poslije uspjela u onome što je željela, ostvarila se u pjevanju.

Pjevačica dobija brojne pozitivne reakcije na pjesme i spotove koje pravi.  Primjetno je da joj  pjesme zaista budu popularne i odlično prihvaćene od strane publike.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *