Njega je Brena voljela prije Bobe: On je bio njena najveća ljubav i svi ga znate, pripremite se (Foto)
Breaking News

Njega je Brena voljela prije Bobe: On je bio njena najveća ljubav i svi ga znate, pripremite se (Foto)

Evo koga je Brena voljela prije Bobe. On je bio njena najveća ljubav. Evo kako danas izgleda: Kada je rije o pjevačicinom ljubavnom životu, njena velika ljubav je svakako njen muž Boba Živojinović i on će nam prvi pasti na pamet kada je u pitanju ljubavni život Lepe Brene.

Normalno je da je pjevačica i prije njega imala neke ljubavi, a ovdje ćemo spomenuti jednog od njih. On je medijima govorio o toj njihovoj ljubavi. Riječ je o Mirku Kriliću bivšem predsjedniku odbora za kulturu i informisanje. On je početkom  osamdesetih bio velika Brenina  ljubav.

On je rekao medijima da su čak imali  i planove za vjenčanje.  Lepa Brena je  tada već bila poznata, a on je bio DJ u jednom klubu u Zrenjaninu.  Tako su se navodno i upoznali.On je imao običaj da daje izjave u medijima u vezi njihove veze, dok pjevačica to nikada nije spominjala.

On se više puta znao pohvaliti kako je njihova veza bila ozbiljna. Sada kaže da su  u prijateljskim odnosima. Evo kako danas izgleda Mirko Krilić, kako kažu, jedna od bivših ljubavi Lepe Brene:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *