Kakav perverznjak: Policajac zaustavio zgodnu mladu ženu, rekao joj da se nasloni na haubu... (Video)
Breaking News

Kakav perverznjak: Policajac zaustavio zgodnu mladu ženu, rekao joj da se nasloni na haubu… (Video)

Perv.erzni policajac zaustavio zgodnu mladu ženu. Evo šta se desilo: Jednu ženu je zaustavio policajac. Ipak,  to nije bila rutinska kontrola. Prema njenim riječima, pipkao ju je “zavlačio ruku tamo gdje ne treba”. Pustio ju je i to nakon tri sata.

Poslije ju je opet zaustavila policija, a  gle čuda, opet isti policajac. Sada joj je rekao kako su joj stakla automobila previše tamna.  Ispostavlja se da ju je pratio i da je bio u blizini njenog doma. To je uradio kako bi flertovao sa njom.

Policajac se zove Ajzeja Lojd i tužilac je ispitao njegov slučaj.  Rečeno je da njegovo ponašanje nije bilo primjereno, ali navodno nije bilo osnova za fizičko gonjenje. Svi su 0sudili postupak policajca. Ovakvo ponašanje je zaista neprihvatljiv0.

Policiji se obraćamo za pomoć, a pojedinci se ovakvim ponašanjem ne razlikuju od druge strane zakona .  Mnoge žene bivaju žr.tve sek.sualnog uznemiravanja. Policajac nije smio ovako da se ponaša i trebao je odgovarati za to. Nadamo se da će se izvršiti pritisak i da će ovaj postupak biti kažnjen. Šta li je još u stanju da uradi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *