Muž i žena se posvađali, naredno jutro je u kuhinji zatekla nešto što ju ostavilo bez teksta
Breaking News

Muž i žena se posvađali, naredno jutro je u kuhinji zatekla nešto što ju ostavilo bez teksta

Muž i žena su se posvađali, a iduće jutro je u kuhinji otkrila nešto što ju je ostavilo bez teksta: Normalno je da se svi parovi ponekad posvađaju.

Ovaj muškarac je svojim potezom nasmijao sve. Očigledno se posvađao sa ženom, pa ju je želio još više naljutiti. Znajući da voli kafu, priredio joj je ovo:

Znači kada je ujutru ustala i krenula da napravi omiljeni napitak, dočekalo ju je iznenađenje.  Mislimo da osobe koje vole kafu suosjećaju s njom.  Slika je obišla internet i izazvala brojne reakcije i komentare. Ništa, ona je na redu da se sada njemu na sličan način “osveti”. Može biti dosjetljiva kao što je i on, zar ne?

Bonus: “Prijateljica je oprostila dečku prevaru. Društvo i ja smo je kritikovali zbog toga rekavši da to ne treba da radi. Ona je počela nas napadati i govoriti kako se promijenio, da više to neće raditi. Povjerovala mu je.

Opet je trčala za njim kao neka glupača. Udaljila se od nas.  Govorila da smo zavidne. Kada mu je jednom prešla preko toga, mislio je da tako može stalno. Nastavio je po svom.  Svi smo znali, ali se nismo miješali. Među zadnjima je saznala.

Nekako je smogla snage i ostavila ga. Rekla je kako smo bili u pravu i pokušala je da uđe u društvo ponovo.  Ja sam rekla da ne želim da jj budem prijateljica. Sutra će je opet nešto slagati, ona će  povjerovati i oprostiti mu. Tada će mene opet da šutne.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *