Bijela majica vam je požutila od znoja ili dezodoransa? Trik koji skida mrlje u trenu
Breaking News

Bijela majica vam je požutila od znoja ili dezodoransa? Trik koji skida mrlje u trenu

Bijele majice lako požute od znoja ili upotrebe dezodoransa. Ne brinite jer taj pr0blem možete jednostavno riješiti: U našim člancima uvijek donesemo neki koristan trik. Tako je i sada. Vjerujemo da vam smetaju žute mrlje koje ostaju na majicama od znoja.

Rješenje je vrlo jednostavno.Kako biste očistili te žute mrlje i učinili da vam odjeća bude ponovo bijela pomoći će vam jednostavan način.  Jednostavno uzmite sodu bikarbonu i  nanesite na ćute mrlje.

Ostavite da soda odstoji barem pola sata, a onda isperite. Vidjet ćete kako će odjeća blistati. Ponovo će biti bijela, a ni traga neće biti žutim mrljama. Da, sama soda bikarbona vam može pomoći u ovome. Potez je jednostavan, a ut to nećete potrošiti dosta novca.

Mnogi nisu znali da rješenje za ovaj pr0blem može biti tako jednostavno. Korisno je znati ovakve trikove, zar ne? U suprotnom bismo se mučili i dosta vremena proveli u čišćenju ,a  zapravo se to može postići na vrlo lak način.

Soda bikarbona će vam pomoći i kod tvrdokornih mrlja, ne samo kod mrlja nastalih zbog znoja. Isto tako vam mogu pomoći i limun i jabukovo sirće. Bićete zadovoljni dobijenim rezultatima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *