Pokazao frizeru kakvu frizuru želi: Kada je vidio šta mu je na glavi, zaplakao je (Foto)
Breaking News

Pokazao frizeru kakvu frizuru želi: Kada je vidio šta mu je na glavi, zaplakao je (Foto)

Pokazao je frizeru kakvu frizuru želi. Skoro je zaplakao kada je vidio šta je dobio: Da li vam se nekada desilo da ste otišli frizeru sa prijedlogom, željom, a dobili ste nešto što nije bilo ni slično toj frizuri koju ste predložili? Niste jedini.

Možemo reći da je mnogima odlazak kod frizera stresan. Ne znaju šta da očekuju i boje se kako će izgledati kada napuste salon.  Ovaj momak nije mogao ni zamisliti šta će njegov frizer uraditi. Evo zašto.

Naime, on je pokazao lijevu sliku jer je želio takvu frizuru. Pauzirao je video na You-Tube-u i napravio sliku.  Nije baš očekivao da će frizer napraviti ovo. Pogledajte i vi kakvu je frizuru dobio i zašto je slika postala hit na društvenim mrežama:

Možete zamisliti njegovu reakciju kada je vidio trokut na glavi. Da li se smijao ili je održao predavanje frizeru? Ako mislite da niste dobili frizuru kakvu ste željeli kada ste otišli frizeru, sjetite se da niste jedini koji ste imali takvu situaciju. Mislimo da se trebate sjetiti ovog mladića, pa bi vam bilo lakše. Šta vi kažete?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *