Napisao status šta idealna žena treba da radi, a jedna djevojka mu je brutalno spustila (Foto)
Breaking News

Napisao status šta idealna žena treba da radi, a jedna djevojka mu je brutalno spustila (Foto)

Lik je napisao da idealna žena treba kuhati i ne zvocati. Jedna cura mu je brutalno odgovorila: Postoje ti muškarci koji dosta toga zahtijevaju, a sami ne bi pomjerili ni malim prstom. Imaju prohtjeve, kriterije, ali ništa ne rade da iste zasluže.

Još postoje oni koji misle da su žene dobre jedino za kućanske poslove. Iako su kućanski poslovi osnovne životne vještine, bez obzira na pol. Jedan korisnik interneta je napisao svoje kriterije, iako ga niko nije pitao za to.

Sada je internet postao dostupan svakome, pa onda nije ni čudno što se načitamo raznih glup0sti i nametanja svojih pogrešnih uvjerenja koja se ne temelje ni na čemu dobrom, pouzdanom. I tako je taj lik napisao svoje kriterije.

Naveo je dosta toga.  Da žena treba da kuha, da ne zvoca, da nije samohrana majka… Naveo je brojne kriterije. Ne znamo šta je očekivao. Da će se žene boriti za njega jer je tako dobra prilika?

Jedna djevojka ga je p0sramila svojim odgovorom. Njen odgovor je sve oduševio  i objava je postala viralna. Pogledajte šta mu je to ova djevojka napisala:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *