Korisno

Sipala sodu bikarbonu u lavor sa mlijekom i potopila noge: Pogledajte šta se desilo, rezultat je nestvaran (Video)

Sipala je sodu bikarbonu u lavor sa mlijekom, potopila stopala i primjetila odlične rezultate: Ko kaže da morate kupovati skupe preparate radi njege?  Možete iskoristiti i one koje imate u svom domu, prirodne sastojke.

Za njegu stopala će vam poslužiti ovaj jednostavni trik.  Dosta osoba ima pr0blema sa suhom kožom stopala, zadebljanjem stopala. Taj pr0blem možete jednostavno riješiti. U lavor možete staviti mlijeko i sodu bikarbonu.

Naravno, mlijeko ne treba niti hladno. Potopite stopala, ostavite 20-ak minuta i saperite vodom.  Ovako ćete uspjeti otkloniti zadebljanu kožu, koža će biti glatka i mekana.  Nakon nekoliko dana ćete primjetiti odlično poboljšanje.

Nakon sapiranja stopala, praktikujte da ih dobro osušite jer se na vlazi skupljaju bakterije i gljivice. Pazite i kakvu obuću nosite.  nekada možete samo pomiješati vodu i sodu bikarbonu.  Bilo bi poželjno da kupujete sodu bikarbonu bez aluminija.

Što se tiče pr0blema sa kurjim okom, to možete da riješite također uz prirodni lijek.  Uzmite jedan list čuvarkuće, operite i malo zarežite da pusti sok. Potom stavite na kurje oko.  Možete stavljati svaku veče i ujutru mijenjati. nakon 2-3 dana, kurje oko će da nestane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *