Rodila je trojke i primijetila nešto sumnjivo: Nekoliko dana kasnije, doktori su primijetili nešto na njihovim glavama (Video)
Breaking News

Rodila je trojke i primijetila nešto sumnjivo: Nekoliko dana kasnije, doktori su primijetili nešto na njihovim glavama (Video)

Rodila je trojke i primjetila nešto sumnjivo.  Evo o čemu je riječ: Amy je rodila trojke. To joj je bio prvi p0r0d. Ubrzo je primjetila nešto na bebinim glavama.  Bila je zabrinuta, a doktori su brzo dijagnosticirali.

Naime, bebe su rođene sa rijetkim genetskim poremećajem zbog kojeg  prerano zatvaraju šavovi između kostiju lobanje. Bebe imaju nepravilan oblik glave, a ovo stanje može da izazove i sljepilo.

Ono što je još bila rijetkost jeste to da su baš sve tri bebe imale isto stanje. Majka je naravno bila uplašena, a bebe su morale da budu podvrgnute operaciji. Srećom operacija je prošla dobro, a bebe nose kacige kako bi im lobanja ostala na mjestu.

Za par mjeseci će im glavice izgledati kao da se ništa nije ni dogodilo. Ovdje možete pogledati video u kojem su prikazane bebe i u kkojem se govori o njihovom stanju. Želimo im puno sreće:

Često tako nismo upoznati kakva sve stanja postoje, pa ostanemo u čudu kada čujemo za neko. Tako postoje u zaista rijetka stanja koja nisu opisana ni u medicinskim knjigama. Korisno je informisati se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *