Njen šef je saznao da su ona i 3 djece bez doma. Ono što je učinio joj je zauvijek promijenilo život!
Breaking News

Njen šef je saznao da su ona i 3 djece bez doma. Ono što je učinio joj je zauvijek promijenilo život!

Njen šef je saznao da su ona i 3 djece bez doma. Ono što je učinio joj je zauvijek promijenilo život: Angel imatrideset godina i majka je troje djece. Angel život nije mazio. Sa svojom djecom je živjela kao beskućnik, spavala na autobuskim stanicama.

Uvijek je bila u strahu. Potom je počela da živi u skloništu za beskućnike, situacija nije bila baš sjajna, ali je imala krov nad glavom i bila je zahvalna na tome. Uspjela se zaposliti u jednoj sportskoj prodavnici.

Jednog dana je dobila zadatak da preuzme brigu o novom zaposleniku. Nije ni slutila da je riječ o šefu. On ju je htio testirati.Vidio je o kakvoj se osobi radi i odlučio da joj poveća platu na 14 000 i poklonio joj čak 250 000 dolara kako bi mogla priuštiti kuću ili stan za sebe i djecu.

Zamislite to. On je zaista jedna divna osoba. Bilo bi sve mnogo bolje kada bi u životu bilo više dobrih ljudi koji su spremni pomoći drugome, pa i običnom strancu.  Ovo je bilo zaista velikodušno od njenog šefa. Ovdje možete pogledati kako je to sve izgledalo:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *