Mama bila očajna zbog kćerkinog oblačenja i šminkanja: Priredila joj potpunu transformaciju (Video)
Breaking News

Mama bila očajna zbog kćerkinog oblačenja i šminkanja: Priredila joj potpunu transformaciju (Video)

Majka je bila 0čajna zbog kćerkinog oblačenja i šminkanja. Priredila joj potpunu transformaciju: Svako ima neki svoj stil. Možda se taj stil ne sviđa drugima, a nama je npr. baš dobar. Iako možda nismo ni svjesni da bi nam neki drugi stil bolje odgovarao.

Ovdje je riječ o djevojci koja je voljela svoj “emo” stil. Iako se taj til baš i nije dopadao njenoj majci. Majka ju je dosta nagovarala da napravi neke promjene. Na kraju je djevojka popustila i dala majci priliku da uradi makeover.

Sve to su snimale i objavile na Youtube.  Video je izazvao brojne komentare i reakcije. Pogledajte kako je tekla ova transformacija i recite nam šta mislite o ovome:

Kako vam se dopada? Da li ste zadovoljni promjenom koju je majka uradila? Ili ste možda više za onaj prethodni stil?  Mnogi su prokomentarisali da djevojka izgleda bolje i baš drugačije bez one teške šminke.

Na internetu tako možemo da pronađemo razne makeovere.  Gledajući te transformacije znamo ostati bez teksta i  zapitati se da li je riječ o istoj osobi. Promjena šminke, stila uopšte  zaista zna napraviti veliku promjenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *