Imala 160 kilograma i bila 4 godine u braku: Krstinja se "prepoI0vila" i ima novog dečka - ovako on izgleda, pravi ljepotan
Breaking News

Imala 160 kilograma i bila 4 godine u braku: Krstinja se “prepoI0vila” i ima novog dečka – ovako on izgleda, pravi ljepotan

Krstinja je neko ko je odavno prepoznatljiv medijima, a sve je krneulo od Zvezda granda. Ona ima jako lijep glas, prijavila se u to takmičenje kako bi pokazala svoje vokalne sposobnosti, ali se akcanat stavio na njen izgled. Jelena je tada bila član žirija i ispreno joj je skrenula pažnju da je jako mlada i da mora smršati.

Jelena je rekla realnu sliku  da je danas takva scena da žena mora pored pjevanja izgledati jako dobro da bi uspjela. To je bio alarm onda je krenula da mrša, išla je na operaciju želudca i smršala oko 90 kilorama, a potom je otišla na operaciju da ukloni višak kože i sada joj mnogi na izgledu mogu zavidjeti.

Sada je na svojim društvenim mrežama objavila sliku sa dečkom. On je njoj kupio tortu na kojoj piše kako im  želi još puno mjeseci ljubavi. Iznad teksta možete da vidite kako on izgleda, ona je samo jednom prilikom rekald a je sretna, zaljubljena i da je ljubav sada obostrana. Da li je s ovim poslala neku poruku bivšim?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *