Magazin

Glumicu više niko ne može prepoznati, šta je uradila od sebe: Bila fataIna plavuša sa prelijepim licem a onda se iz0bIičila siInim 0peracijama

Danas pišemo o poznatim ličnostima, sada su žene na meti komentarisanja. Naime, svi znamo da su žene sa javne scene počele uveliko da se uređuju i ponekad pretjeruju. Široke narodne mase nemaju ništa protiv 0peracija ,ali u prirodnim mjerama, kada neko ima granicu, ali to je jako teško izgleda.

Kada neke javne ličnosti krenu sa dorađivanjem svog izgleda obično nemaju ni mjere ni ukusa. Sve to pređe u neku drugu dimenziju i na kraju one ne liče na sebe. Danijela Vestrbruk je glumica koju svi znaju kako vidite ispod teksta ona je bila jako lijepai  zgodna ,mogla je da zavede svakog sa svojimpogledom, ali se unakaziIa kako smatraju široke narodne mase sa operacijama. Nije trebala da dira ovu ljepotu koju vidite:

Da li želite da vidite kako ona sada izgleda? Vjerujemo da je ne biste prepoznali kada bi je sreli na ulici, ne liči na sebe, prosto se unakaz1la:

Kako vidite njoj su i godine uradile svoje, kako su je neki pravdali, ali se jasno vidi da je imala dosta zahvata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *