Cijeli BaIkan bruji o Zlati Petrović: Kada budete vidjeli kako izgleda, sve će vam biti jasno - auu bakice, šta si to obukla
Breaking News

Cijeli BaIkan bruji o Zlati Petrović: Kada budete vidjeli kako izgleda, sve će vam biti jasno – auu bakice, šta si to obukla

Kada pomenemo Zlatu Petrović moramo da kažemo kako je ona jako dugo na javnoj scnei, svima je poznata po svom imenu  i prezimenu. Ona sada izgleda jako dobro, a kao što vidite danas je njen izgled tema broj jedan. Ona je od početka karijere voljela da vodi računa o svom izgledu, kao mlada je mogla zavesti svakogm uškarca, pa je bila u vezi sa jako bogatim i uticajnim ljudima.

Svi znaju i o tome se jako puno pisalo, ona je imala vezu i sa Sašom Popovićem. Sada je ona odlučila da na jedno dešavanje obuče izazovne duboke čizme, vrijeme je hladnije a ona želi da zagrije cijelu atmosferu.

Isplivala je slika u medije koju viditei znad tekstal judi su imali podijeljena mišljenja, jedni su hvalili njen izgled u tim godinama i pisali kako svako treba da drži do sebe, dok drugi smatraju da ona nikako nije trebala to obući i da to ne dolikuje njenim godinama ona je kako pišu bakica. Vaše mišljenje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *