Sjećate se ljudskog Kena? Postao je žena, imao preko 200 0peracija, a pogledajte "je" sad (Foto)
Breaking News

Sjećate se ljudskog Kena? Postao je žena, imao preko 200 0peracija, a pogledajte “je” sad (Foto)

Rodrigo Alves je postao poznat zbog toga što je 0visan o plastičnim operacijama. Imao je preko 200 operacija, a  nos je operisao navodno više od 11 puta i zbog toga ne može pravilno da diše. Iako mu je rečeno da silne operacije nisu dobre za zdravlje, da stvaraju rizik, on za to nije mario.

Sada je postao žena, promijenio je ime i želi da se ostvari kao roditelj.  Kaže da bi uradio možda dvije ili tri operacije i onda prestao sa tim. Koliko je vjerovati u to?

Rodrigo kaže da je oduvijek  znao da je žena. Prihvatio je sebe takvog kakav jeste. Sada se želi ostvariti u ulozi roditelja i naći osobu koja bi ga prihvatila onakvog kakav i jeste. Evo kako Rodrigo danas izgleda:

Postoje tako razni primjeri, pa i oni bizarni kada je riječ o plastičnim operacijama. Plastične operacije su prihvatljive u nekim manjim omjerima, bez pretjerivanja.

Svjedoci smo da neke osobe baš znaju pretjerati s operacijama i na taj način se unakaziti. Također imate osobe koje rade plastične operacije jer žele ličiti na poznate ličnosti ili što je još bizarnije na fiktivne likove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *