Nije se okupao 20 godina, smatra da su sapuni i voda štetni: "Ja sam najzdraviji čovjek na svijetu" (Foto)
Breaking News

Nije se okupao 20 godina, smatra da su sapuni i voda štetni: “Ja sam najzdraviji čovjek na svijetu” (Foto)

Ovaj čovjek se nije okupao 20 godina, smatra da su sapuni štetni: Neke osobe zaista rade stvari koje su većini nepojmljive. Nepojmljivo je da se neko ne okupa dugo, a kamoli više godina. Čak 20. Ovdje ćemo govoriti o jednom takvom slučaju. Koliko god vam to zvučalo nerealno, on smatra da je kupanje štetn0.

Kaže da mu je na početku nedostajalo, a  kasnije se navikao na takav način života. Njegovo ime je Dejvid Vitlok i on prska svoje tijelo oksidišućim bakterijama na bazi amonijaka (AOB). Ideju je dobio kada je vidio konja tadašnje djevojke kako se valja u prljavštini.

On je sproveo eksperimente i shvatio da mnogi mikroorganizmi koji se nalaze u tlu imaju neutrališuće efekte na mikroorganizme koji se nalaze na koži. Kako god, pored tih dobrih mikroorganizama u zemlji, imate dosta onih koji nisu tako dobri za zdravlje.

Dejvid očigledno nije uzimao u obzir da postoje brojni štetni mikroorganizmi koji borave u zemljištu i mogu opstati dugo.  Jedan od njih je svakako Bacillus anthracis koji izaziva antraks. Dejvid koristi i znoj kao prirodni blokator. Smatra da je on najzdraviji čovjek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *