Otkrila bizaran način čišćenja WC-a: Bez ribanja, sija kao novo - komentari pljušte
Breaking News

Otkrila bizaran način čišćenja WC-a: Bez ribanja, sija kao novo – komentari pljušte

“Sija kao novo, otkrila sam način čišćenja WC-a bez ribanja.” Jedna žena je na internetu podijelila neobičan savjet za čišćenje WC-a. Naime, predložila je da se WC čisti pjenom za brijanje. Metodu je predstavila kao veoma učinkovitu.

Potom su se javile i druge žene koje su zadovoljne metodom. Potrebno je da površine prekrijete pjenom za brijanje i ostavite da djeluje par sati. Poslije očistite i vidjet ćete kako će se sve blistati. Kako kažu, bićete zadovoljni dobijenim rezultatima.

Na društvenim mrežama tako možemo čuti za razne metode čišćenja. Budu veoma korisne, a mi sami ih se ne bismo tako lako sjetili, pa nam ideja dobro dođe.

Što se tiče drugih metoda za čišćenje, može vam pomoći i da koristite jabukovo sirće. Da, dobro ste pročitali. Natopite tkaninu i nanesete na površinu koju želite da očistite. Ostavite da stoji pola sata, sat vremena i onda sklonite i saperete.

Vidjet ćete kako će kamenac, tvrdokorne mrlje nestati i to bez upotrebe štetnih hemikalija. Može vam dobro doći i upotreba sode bikarbone ili limuna. Lako ćete očistiti mrlje, a nećete naštetiti zdravlju hemikalijama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *