Kad ih vide misle da su djed i unuka, ali prava istina tjera na p0vraćanje (Foto)
Breaking News

Kad ih vide misle da su djed i unuka, ali prava istina tjera na p0vraćanje (Foto)

Tom je imao 66 godina kada je upoznao Stejsi.  Ona je tada imala 33 godine i radila je kao medicinska sestra, a nakon što je odlučila da promijeni posao, došla je na  Tomovu farmu gmizavaca.  Tom je po zanimanju herpetolog.

Počela je raditi kod njega i ona i Tom su se jako zbližili.  Četiri godine kasnije, oni se odlučuju vjenčati. Tomu je bilo nezg0dno jer je njegova kćerka starija od Stacey 11 godina, ali su na kraju odlučili da se izbore za svoju ljubav.

Njihova porodica je na kraju prihvatila njihovu ljubav. Iako je na početku ta razlika u godinama pravila prepreku,  kasnije su uvidjeli da će njihova ljubav to nadjačati.  I sam Tom kaže da je Staceyin dolazak na farmu najbolje što mu se desilo u životu.

Ljudi misle da mi je Tom djed, bilo mi je tešk0 nositi s tim. S vremenom sam se naučila nositi sa tim. Ne želim da mi unište moju ljubav i sreću s njim. Kakvo je vaše mišljenje o ovome, pišite nam u komentarima.

Komentari odražavaju stavove autora, a ne i stavove portala. Portal zadržava pravo da izbriše komentare koji krše pravila, bez prethodne najave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *