Zorica se popela na kauč, podigla se haljinica, pa sve ispalo: Pjevačica smršala i ne Iibi se da pokaže sa čim raspolaže (Foto)
Breaking News

Zorica se popela na kauč, podigla se haljinica, pa sve ispalo: Pjevačica smršala i ne Iibi se da pokaže sa čim raspolaže (Foto)

Zorica Marković je svima poznata po svom rijaliti učešću, pa su mnogi zanemarili zbog njenog čestog boravka u rijalitiju i njenog l0šeg ponašanja u istom da je ona prije svega estradna umjetnica,d ona ima jako dobre vokalne sposobnosti i da je napravila zavidnu karijeru.

Naime, Zorica je neko ko je godinama bio u rijaliti programima, pokazala se kao jako dobar rijaliti igrač i to joj je postao osnovni izvor prihoda, svoju muzičku karijeru je potakla u potpuno drugi plan. Imali smo svi prilike da ovu sezonu gledamo potpuno novu Zoricu koja je izbugila oko 15 kilograma možda i više i koja je ponovo počela da nosi elegantne suknjice i haljinice:

Iznad teksta vidite sliku koju smo spremili sa jednog video zapisa koji je sam zorica objavila na svoje društvene mreže. Vjerujemo da ovaj detalj nije primjetila, svima je željal da dočara šta se to dešava iza kamera, kako preskače kauč i kako joj je kako vidite haljina skočila gore, digla se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *