Isplivala Brenina mračna tajna: Fanovi ne vjeruju šta joj se dešava
Breaking News

Isplivala Brenina mračna tajna: Fanovi ne vjeruju šta joj se dešava

Kako se saznaje iz medija, Lepa Brena je počela da gubi kosu velikom brzinom. Zbog toga mora da nosi perike. Kosa joj opada zbog tapiranja, farbanja  i tretiranja kose godinama. Frizerka joj je savjetovala da pusti kosu da se oporavi, te da je najbolje da nosi perike.

Pjevačica ju je poslušala i kontaktirala osobu koja se bavi izradom perika. Angažovala je čovjeka koji radi u pozorištu. Perike su veoma kvalitetne i kupila ih je više.  Jedna navodno košta 3 500 eura. Breni su se perike dopale i nema pr0blem da ih nosi.

Mnoge poznate ličnosti se odlučuju da nose perike. Ne zato što imaju pr0blem s kosom, već jednostavno što im se dopadaju. Mogu lako da mijenjaju frizuru i eksperimentišu. Dobro im dođu i za pojavljivanje u emisijama, za snimanje spotova i sl.

Te perike tako dobro izgledaju, da ne biste ni rekli da je perika. Pjevačica je prije znala izjaviti kako je plava kosa njen zaštitni znak i da kao javna ličnost uvijek mora biti u odličnom izdanju.  Da uvijek mora imati dobru frizuru i biti dotjerana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *