Udaje se za svog usvojenog sina: Imao samo 7 godina kada ga je upoznala, a sad je iznenadila sve (Foto)
Breaking News

Udaje se za svog usvojenog sina: Imao samo 7 godina kada ga je upoznala, a sad je iznenadila sve (Foto)

Udaje se za svog usvojenog sina. Imao je samo 7 godina kada ga je upoznala: Marina Balamševa dolazi iz Rusije,  ima 35 godina i popularna je na društvenim mrežama. Njena priča je mnoge š0kirala i dospjela u medije.

Naime,  ona je objavila da se udaje za svog posinka. Upoznala ga je kada je imao samo 7 godina.  Marina je prvo 13 godina bila udata za njegovog oca  Alekseja. Onda su se razveli  i Marina je počela da se zbližava sa Vladimirom, sinom bivšeg muža.

Inače Marina i Aleksej su usvojili čak petero djece. Nakon razvoda, troje je nastavilo da živi s njom, a dvoje sa njim. Tako da Marina sada živi sa Vladimirom i još troje usvojene djece.  Marina kaže da je sretna i da joj razlika u godinama ne predstavlja pr0blem.

Njena priča je mnoge š0kirala. Kako se mogla zaljubiti o nekome koga je smatrala djetetom. Baš b0lesno. B0lesno je bilo i to kada je objavila njihovu staru sliku, kada je on bio dijete i kada je ona još bila u braku sa njegovim ocem.  Njih dvoje su oštr0 kritikovani od strane javnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *