Slika iz Hrvatske hit na internetu: U restoranu naručio pizzu, a uz pribor za jelo dobio je još nešto (Foto)
Breaking News

Slika iz Hrvatske hit na internetu: U restoranu naručio pizzu, a uz pribor za jelo dobio je još nešto (Foto)

Jedan čovjek je na internetu podijelio sliku iz jednog restorana u Dalmaciji. Bio je u čudu kada je vidi šta je dobio uz pribor za jelo.  Slika je postala hit na društvenim mrežama i sve je nasmijala. Pogledajte i zbog čega:

Neko se baš zbunio. Iako ne znamo kako je napravljen ovakav propust. Ako je kakav majstor u pitanju, dobro će mu doći alat viška…

Bonus: “Bila sam u vezi dvije godine, jednoj sretnoj vezi. Vezi u kojoj sam mislila da sam bila voljena. Nekada nam se samo čini da je tako, a onda nas realnost dočeka. Iako nisam baš mogla zamisliti da će mi to ikada prirediti.

Prevari0 me, priznao šta je uradio i rekao da ne želi biti sa mnom. Prevara je nešto preko čega nikada ne bih prešla, ali bilo bi mi lakše nastaviti dalje da sam vidjela da se kaje. Ponašao se kao da ništa nije uradio, kao da je učinio pravu stvar. Započeo je vezu sa tom djevojkom.

Bilo je još teže jer sam znala kakva je djevojka. Tipična sponzoruša, živi za izlaske i opijanja. Bivši dečko je imao novca, ali meni to nikada nije bilo bitno.  Njoj jeste. Iskorištavala ga je, izvlačila novac za sve.

Shvatio je kakva je, šta je imao sa mnom i molio me da mu oprostim. I uradila sam to.  Zalupila sam mu vrata pred nosom. Preći preko prevare zaista ne mogu. Niti želim. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *