Zanimljivo

Jovana Jeremić otkrila kolika joj je plata: Pohvalila se cipelama od 1.000 eura, pa spomenula cifru koju zarađuje – niko nije ni sanjao da je u pitanju 0va cifra

Jovana Jeremić je svima poznata voditeljica. Ona je prije bila uposlena na happy televiziji i tada je bila pomalo skandaIozna ali je imala neka ograničenja od strane te televizije. Kada je tu dala otkaz zaposlila se na Pinku i Mitrović joj je zarad gledanosti doa svu slobodu.

Ona je 0suđena od strane širokih narodnih masa, vodi jutarnji program ,to treba da bude jedna ozbiljna emisija koju ljudi gledaju prije posla, s aozbiljnom voditeljicom i ozbiljnim temama, ali ne, kod Jovane je sve to više komedija.

Ona je sada sep ohvalila kako nosi cipele od 1000 eura, a onda rekla kako nije sama sebi kupila iste jer nema toliku platu da sebi to priušti, otkrila cifru kolika joj je plata, 2000 eura. Svi su mislili da jo jje plata veća. Ona je iznenadila sve zašto je pričala o toj stvari koja je privatna i kako to da jedna tako popularna voditeljica ima tako nisku platu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *