Prijovićka š0kirala izjavom: "Brena ili Ceca, koju biraš" - jasno i glasno rekla Ceca, pa progovorila šta joj Brena radi privatno - nikad veće p0niženje za nju
Breaking News

Prijovićka š0kirala izjavom: “Brena ili Ceca, koju biraš” – jasno i glasno rekla Ceca, pa progovorila šta joj Brena radi privatno – nikad veće p0niženje za nju

Kada pomeneo Prijovićku ljudi imaju podijeljeno mišljenje o njoj. Ona je sada svima dala do znanja u svom zadnjem gostovanju kod Ognjena Amidžića  da griješe i da godinama imaju pogrešno mišljenje o njoj.

Ona je neko ko se udao u jako bogatu porodicu, pa se povodm toga dosta spekulisalo da su joj oni pomogli da gradi karijeru. Aleksandra je rekla da joj niko nikada nije dao ni dinar za njenu karijeru, sve je sama financirala, uvijek se trudila da radi i zaradi. Jako mlada je krenula da pjeva sa 14 i da zarađuje, istakla je, nikada se nije oslanjala ni na koga.

Onda je Ognjen pitao ko joj je bolji Brena ili Ceca, ona je rekla Ceca pa obrazložila zaštom, onda je rekla nešto što se sigurno Breni neće svijeti, evo šta joj ona radi u privatnom životu, provocira je i kupuje joj čarape:

Svako je njen izlaganje shvatio drugačije sudeći po komentarima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *