Stavila limun u ćoškove sobe i otišla spavati: Ujutro je dočekalo pravo iznenađenje
Breaking News

Stavila limun u ćoškove sobe i otišla spavati: Ujutro je dočekalo pravo iznenađenje

Energija koju puštate u vaš dom je veoma važna. Ovdje ćemo vam dati neke savjete kako da pustite pozitivnu energiju u vaš dom, a oslobodite se negativne. Potrebno je da vam dom bude uredan.

Izbacite stare i nepotrebne stvari koje ne koristite, koje vam samo zauzimaju prostor. Tako ćete lijepe, nove stvari pustiti da uđu u vaš dom, vaš život. Pazite da južna i sjeverna strana sobe nisu pretrpane. Držite pozitivne motive slika, ne negativne i mračne.

Što se cvijeća tiče, ono privlači pozitivnu energiju, ali treba biti njegovano. Uvelo cvijeće u drugu ruku samo privlači negativnu energiju. Kako biste privukli pozitivnu energiju u svoj dom i bolje se osjećali, poslužit će vam i limun. Da, dobro ste pročitali.

Možete limun isjeći na dva ili tri dijela, a onda staviti u svaku od prostorija po komad. Mijenjajte ih svakih nekoliko dana, tj. kada se osuše. Možete i da u malo vode stavite limuna i pošpricate po prostorijama.

Osim toga što ćete imati prijatan miris, oslobodit ćete dom negativne energije. Dom će vam prijatno mirisati, a neće biti štetnih posljedica po zdravlje kao kada koristite osvježivače zraka koji mogu biti štetni zbog toga što sadrže razne hemikalije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *