Ko je otac djeteta? Jedan detalj otkriva sve, da li možete uočiti (Foto)
Breaking News

Ko je otac djeteta? Jedan detalj otkriva sve, da li možete uočiti (Foto)

Nastavljamo sa igricama i mozgalicama. Pogledajte ovu sliku i probajte da odgonetnete ko je otac bebe. Jedan detalj će to otkriti, da li nešto uočavate?

Tačan odgovor je B.  Čovjek B je otac bebe. Ako malo bolje pogledate, vidjet ćete da beba ima njegovu boju kože.  Kod drugih muškaraca ne vidimo prsten ili neke druge detalje koji bi odavali da je oženjen. Tako da je ovdje ovaj detalj bio ključan.

Što se prstena tiče, pošto su bile razne reakcije na to u prethodnim mozgalicama gdje je prsten bio ključan detalj, naravno  da ne znači da biste trebali oženjeni ili udati da biste bili otac ili majka.  Samo što obično tako povezuju osobe u braku sa roditeljstvom.

Bonus vic: Zadesili se Mujo, Amerikanac i Nijemac u pustinji. Lutaju satima, a onda naiđoše na jedno jezero. Dođoše do vode, a onda uhvatiše zlatnu ribicu.  Ribica im kaže da će im ispuniti svakome po jednu želju, ako je puste.

Oni je poslušaše.  Pita Nijemca šta želi, on kaže da se vrati kući. Tako i bi. Amerikanac zaželi isto. Ribica na kraju pita Muju koja je njegova želja, a on će” Ja bih da se vrate ona dvojica, nekako mi je dosadno ovdje samom.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *