Brenina snajka nije mogla sebi doći, nije očekivala takav prizor: Ušla u stan nenajavljena pa u sobi zatekla 0vo - suze same idu
Breaking News

Brenina snajka nije mogla sebi doći, nije očekivala takav prizor: Ušla u stan nenajavljena pa u sobi zatekla 0vo – suze same idu

Kada  pomenemo Aleksandru kja je idalje svima prepoznatljiva po djevojačkom prezimenu Prijović iako je odavno Živojinović, moramo da kažemo kako se mnogo priča vrti oko nje. Kada je njen privatni život u piranju, jako dugo se spekuliše da će doći do razvoda između nje i FIlipa, a da li je to istina, ne može niko da tvrdi dok oni to javno ne objave i ne potvrde sami.

Naime, ona je sada objavila jednu sliku koja joj je kako je sama rekla natjerala suze na oči. Ona ima jako puno ljudi koji je vole i podržavaju kak ose to u modernom svijetu naziva ima puno fanova. Oni su se organizovali i odlučili da je iznenade pa joj poslali pregršt poklona:

Ona je ušla u stan kako piše u naslovu pa u sobi zatekla ovo, nije krila svoju sreću, slikala je sve i podijelila na društvene mreže kako bi se zahvalila ljudima. Mnogi su pisali da joj je ovo možda i od Ijubavnika i da se zato možda razvodi od Filipa. Sve su ovo spekulacije, naglašavamo ne tvrdnje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *