Stomak brzo nestaje i ostaju samo pločice: Napitak za kojim je poludio cijeli svijet
Breaking News

Stomak brzo nestaje i ostaju samo pločice: Napitak za kojim je poludio cijeli svijet

U našim člancima vam donosimo razne  prirodne lijekove. Oni su veoma efikasni i korisno je znati koliko vam mogu pomoći. Sada vam donosimo još jedan prirodni napitak koji će vam pomoći. Ovaj napitak sadrži sastojke koji su puni vitamina  i minerala.

Ojačat će vaš imunitet, pomoći kod upala, smanjiti rizik od infekcija, te očistiti vaš organizam od toksina. Djelovat će i antikancerogeno zbog anti0ksidanasa.  Pored toga će vam pomoći da lakše smršate.

Kao što smo to već dosta puta naglasili, ne znači da ne trebate da se zdravo hranite i budete fizički aktivni. Zdrava ishrana i fizička aktivnost su ključni. Vodite računa o svom zdravlju. Ne preskačite doručak jer je doručak najbitniji obrok.

Njegovim preskakanjem ćete samo dobiti kontra efekat. Potrebni sastojci: 2 svježe mrkve, 1 cvekla, celer(3-4 štapića), 1 jabuka, 1 krastavac, 2 rotkvice, 1 korijen đumbira ( ili đumbir u prahu), 1 limun.

Priprema je vrlo jednostavna.  Navedene sastojke staviti u blender. Prije toga ih  naravno treba očistiti, usitniti. Najbolje da konzumirate ujutro, na prazan stomak prije doručka (barem pola sata prije doručka). Ubrzo ćete primjetiti pozitivne rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *