"Slobodna sam, radim i živim u Minhenu jako dugo, imam dobar posao, svoj stan i papire: Tražim muškarca za ozbiljnu vezu, moguć brak, javite se.."
Breaking News

“Slobodna sam, radim i živim u Minhenu jako dugo, imam dobar posao, svoj stan i papire: Tražim muškarca za ozbiljnu vezu, moguć brak, javite se..”

Na društvenim mrežama možemo da pronađemo razne zanimljive oglase a sada smo vidjeli da je ovaj mnogim zapao za oko. naime, jedna žena se javila i napisala kako traži emotivnog partnera, ona je van granica svoje države u Njemačkoj udaljena i usamljena, kako stvari stoje.

Ona je napisala da traži nekog ozbiljnog muškarca za veze moguć i brak. Naime, ona radi, ima dobar posao ima svoj stan nije joj potrebna materijalna podrška samo emotivna. Ona traži samo nekog s kim će popiti kafu.

Ljudi su u komentarima pisali sve i svašta, naravno bilo je onih koji su zainteresovani i koji su se javili na ovaj oglas, ali bilo je i onih koji smatraju da ova žena treba da sebi nađe partnera negdje drugo a ne na društvenim mrežama.

Vjerujemo da je i ona pokušala naći prvo negdje drugo partnera, možda joj nije pošlo za rukom. Koje je vaše mišljenje povodom ovakvih oglasa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *