Prepoznajte li pjevačicu sa slike: Prije 10 godina izgledala kao muško, imala velike brkove - danas je prava b0mba, najzodnija na estradi
Breaking News

Prepoznajte li pjevačicu sa slike: Prije 10 godina izgledala kao muško, imala velike brkove – danas je prava b0mba, najzodnija na estradi

Kada pomenemo poznate osobe, najviše žene, bilo da su pjevačice, voditeljice, glumice u pitanju, svaka skoro od njih je na sebi radila neke korekcije i to je sasvim u redu. Nikada niko nije osudio niti jednu ženu koja je na svom tijelu uradila neku korekciju sve dok je to u granicama normale, ono što široke narodne mas euvijek osude je pretjerivanje, promjena ličnog opisa, što se sada jako često, skoro uvijek dešava.

Naime, danas pišemo o jednoj pjevačici koja sada ne liči na onu ženu od početka karijere, više je kako pišu u komentarima široke narodne mase prije ličila na muško nego na žensko. Da li možete pretpostaviti ko je pjevačica sa slike ?

Naime, kako vidite postavili smo njenu sliku kako danas izgleda i to je Marina Visković, jako poznata i jedna od najzgodnijih na estradi trenutno. Da li je se sjećate sa početka karijere da je ovako izgledala ili ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *