Beograđanka pronašla novčanik i groko zažalila: Da sam znala, samo bih ga šutnula u stranu
Breaking News

Beograđanka pronašla novčanik i groko zažalila: Da sam znala, samo bih ga šutnula u stranu

Beograđanka Jasmina je podijelila šta joj se desilo prije nekoliko dana:”  Videla sam na ulici novčanika. Otvorila i videla da je pun para, raznoraznih kartica. Bilo je tu i dokumenata. Liččna, vozačka, čak i zdravstvena.

Htela sam da idem u policiju odmah, ali sam kasnila na posao. Kolege su mi rekle da ne idem u policiju, već da probam naći kontakt tog što je izgubio novčanik.  Rekli su mi da ne znam o kakvoj je osobi reč, da može reći policiji da je bilo još para u novčaniku, pa da sam ja uzela.

Gledala sam podatke i nazvala banku. Rekla sam šta se desilo i da me njihov klijent kontaktira. Sutradan zvoni telefon. Predstavlja se čovek i kaže da je on izgubio novčanik. Dogovorimo se da se nađemo. Tako je i bilo.

Sve sam objasnila gde sam našla, da bi on samo jedva izustio hvala i otišao. Kao da nije mogao lepo da se zahvali, da kaže kako sam mu mnogo učinila jer je čitava procedura kod vađenja dokumenata.

Da je ponudio barem nešto para da se zahvali. Ne kažem da bih uzela, roditelji me tome nisu učili. Lepo je da se neko ponudi da te nagradi, ali ne.  Sljedeći put ću da šutnem nešto tuđe na ulici.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *