Brenin sin je bio najslađi na estradi a onda se skroz povukao: Sad ima dugu kosu, ne liči na sebe - svi gledaju u jedan detalj , auh..
Breaking News

Brenin sin je bio najslađi na estradi a onda se skroz povukao: Sad ima dugu kosu, ne liči na sebe – svi gledaju u jedan detalj , auh..

Kada pomenemo porodicu Živojinović, moramo da kažemo kako djeca od Boba i Brene nisu imali baš nekog prostora da sami donesu odluku da li će biti poznati ili ne. Oni nisu uspjeli da se od rođena sakriju od medija, pa je tako došlo do eksponiranja od samog početka.

Danas kako vidite pišemo o najmlađem sinu navedenog para koji je jako popularan.Stefan se nekada više eksponirao, pojavljivao se na nekim bitnim dešavanjima i bio često uz roditelje, a onda se odlučio skroz povuči kako su godine išle, nije imao želje kako kaže za medijima:

Iznad teksta možete da vidite kako on sada izgleda, mnogi su komentarisali kako ima dugu zaraslu i neurednu kosu. Dok sa druge strane nekim je jedan detalj zapao za oko, u njemu su vidjeli Bobu kada je bio mlađi, navodno je tako izgledao kako kažu fanovi od Brene kada je nju osvajao. Koje je vaše mišljenje o Stefanu i ovoj porodici?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *