Tea Tairović se skinuIa, počastila publiku svojom fotkom: Kad vidite njene obline, past ćete u trans - nije za one sa sIabim srcem
Breaking News

Tea Tairović se skinuIa, počastila publiku svojom fotkom: Kad vidite njene obline, past ćete u trans – nije za one sa sIabim srcem

Pjevačica koja je nedavno svojim pjesmama skrenula veliku pažnju na sebe. Moramo da kažemo kako je ona jako dugo na estradnoj sceni, ali nije nikada uspela probiti na vrh niti istaći u moru dobrih pjevača.

Ona ima nekoliko pjesamakoje je izbacila ali znamoda joj je hit pimenu “hajde” pomogao preko nožida se istakne. Svaki pjevač svojoj karijeri mora da ima tu jednu dobru pjesm koja će ga da kažemo pr0biti pomoću koje će se poslije sve složiti lakše.

Ona je jako aktivna na društvenim mrežama, ima veliki roj pratioca, a svi vjerujemo moraju da dijele mišljenje kakoje zgodna. Voljeli je ili ne, priznat morate da ima jako dobre bIine, sada se slinuIa  kupaći i pokazala zadnj1cu, nije za one sa slabim srcem:

Kako vidite ona je bila negdje na odmoru, nije neko ko praviveliki bum oko putovanja, pa nam nije poznato gdje je išla i kada. Da li je ovo novija ili stara slika?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *