Bila sam čistačica za platu od 150 eura u Bosni, sitan novac, pa sam se preselila u Švedsku: Čim sam došla, 0tvorila sam frižider, kad ono.. - djeca su počela da pIaču
Breaking News

Bila sam čistačica za platu od 150 eura u Bosni, sitan novac, pa sam se preselila u Švedsku: Čim sam došla, 0tvorila sam frižider, kad ono.. – djeca su počela da pIaču

Život je b0rba, kako to svaki dan čujete, moram da kažem kako je to u Bosni istina. Ja sam radila godinama za platu od oko 300 KM, što je malo ,nisam mogla ništa da priuštim djeci. Suprug je prije 2 godine otišao da radi u Švedsku,mislila sam da je tamo uspio, kako nam je pričao, nije slao novac jer je rekao da kupuje stan i da ćemo i mi ubrzo ići kod njega.

Čistila sam koliko sam mogla, i onda samdonijela odluku da idemo na psjanje porodica, da nas preveze tamo. Bil smo 7 godina u braku, on je nas uspio prebaciti, kada sam tamo došla iotvorila frižider, zatekla sam strašnu scenu ,prazan?

Djeca su počela da plaču kada su shvatila da im otac nema ni stan ni novac, sve pare koje je zaradio je prokockao. Nije mislio ni na djecu ni na mene, napustila sam ga iste sekunde, nije nas zasluži. ŠIjam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *