Svako jutro je pila 0vaj napitak: Kad se nakon 10 dana pogledala u ogledalo, iznenadila se
Breaking News

Svako jutro je pila 0vaj napitak: Kad se nakon 10 dana pogledala u ogledalo, iznenadila se

Ovdje vam donosimo prirodni napitak koji će vam pomoći da lakše izgubite kilograme. Naravno kako smo već dosta puta rekli, da biste smršali, potrebno je da se zdravo hranite i budete fizički aktivni.

Niko vam ne kaže da se izgladnjujete, ali trebate izbaciti nezdrave namirnice iz ishrane. Smanjite unos soli i masti jer njihov veći unos dovodi do začepljenja krvnih sudova, tako do povećanja krvnog pritiska, te srčanog udara.

Ovaj napitak je veoma zdrav, a pomoći će vam i da brže smršate. Naravno, uz zdravu ishranu i fizičku aktivnost.  Pored toga, očistit će vaš organizam od toksina i ojačati imunitet. Evo šta vam je potrebno: 1 limun, kašika meda, malo svježeg đumbira, nekoliko listova nane, nekoliko kolutova ananasa.

Priprema je vrlo jednostavna, samo navedene sastojke stavite u blender. Svi sastojci su veoma zdravi. Pomoći će detoksikaciju organizma, ojačati imunitet. Ananas npr. sadrži enzim bromelain koji potiče mršavljenje i ima antiupalno dejstvo.

Svi sastojci ovog napitka djeluju kao anti0ksidansi. Osim što će vam pomoći da lakše smršate i donijeti brojne koristi po zdravlje, ovaj napitak je i veoma ukusan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *