Srbin se šepurio s novom tetovažom na plaži, a onda ga je Japanac obrukao za sva vremena
Breaking News

Srbin se šepurio s novom tetovažom na plaži, a onda ga je Japanac obrukao za sva vremena

Opasni frajer mahao svojom novom tetovažom na plaži, nije ni slutio šta znači: Osobe će staviti tetovažu na tijelo jer im se jednostavno dopada ili ipak jer ta tetovaža nosi neko dublje značenje. Neki se odlučuju da tetovaža bude na stranom jeziku.

To je razumljivo ukoliko i sami znate šta te riječi znače. Zar nije tako? Nije baš pametno da nešto tek tako tetovirate, a da nemate pojma šta znači. Upravo se jedan Srbina bahati0 na plaži.

Bio je istetoviran, a  između ostalog imao je i tetovažu na japanskom jeziku.  I tako se muškarac bahati0, a onda se tu zadesio Japanac koji nije mogao da vjeruje šta je  ovaj tetovirao. Zato mu je objasnio i spustio ga na zemlju.

Priču je podijelio na internetu kako bi i druge upozorio. Naime, rekao je da mu zapravo na koži piće” javni t0laet”. Kada je to saznao tetovirani muškarac, bio je u š0ku. Odjednom je nestao onaj bahati i “0pasni” stav.

Pouka priče je da nikada ne tetovirate nešto, ako ne znate šta znači. Dodatna pouka je da ne tetovirate ime osobe s kojom ste  u vezi ili ste zaljubljeni u nju. Ne znate šta se može desiti, a odstranjivanje tetovaže je b0lno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *