Nismo imali pojma: Pogledajte odakle dolazi najveći smrad iz frižidera
Breaking News

Nismo imali pojma: Pogledajte odakle dolazi najveći smrad iz frižidera

Nismo imali pojma, evo odakle dolazi smr.ad iz frižidera: Ovdje vam donosimo priču jedne žene iz Velike Britanije. Naime, ona je osjetila neug0dan miris iz frižidera, ali nije mogla da odgonetne odakle potiče.

Dobro je provjerila namirnice koje su se unutra nalazile,  očistila je police, sve, ali sm.rad je ostajao. Onda je sasvim slučajno počela da čisti prašinu sa zadnjeg dijela uređaja. Našla je skrivenu posudu. Ta posuda je za kondenzat frižidera.

Ova posuda je uvijek okrenuta prema zidu. Napisala je to što je otkrila na društvenim mrežama u jednoj grupi u kojoj su tema kućanski poslovi. U toj posudi se može napuniti voda koja tako može da stoji tu godinama.

Mnogi su napisali da nisu uopšte znali da ova posuda postoji. Bitno je napomenuti da se ova posuda nalazi blizu struje u ukoliko želite da nešto provjeravate, čistite, onda frižider isključite iz struje.

Kada radite nešto oko ovakvih uređaja, onda trebate misliti na bezbjednost i obavezno isključiti iz struje. Najsigurnija opcija jeste isključiti cijeli osigurač, tako nećete brinuti o posljedicama. Da li ste vi uopšte znali za ovu posudu ili i vi čujete za to prvi put?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *