Sjećate se Maje iz grupe Luna? Napustila je estradu, pogledajte kako sada izgleda (Foto)
Breaking News

Sjećate se Maje iz grupe Luna? Napustila je estradu, pogledajte kako sada izgleda (Foto)

Sjećate li se Maje iz grupe” Luna?” Zvali su je srpskom Withney Houston.  Napustila je estradu,  a evo kako izgleda: Grupa Luna je bila veoma popularna. Posebno kada je pjevačica bila Maja  Marković. Doživjela je veliki uspjeh sa ovom grupom, ali se prije 10-ak godina odlučila povući sa scene. Imala je zaista odlične glasovne mogućnosti.

Maja danas plovi   prekookeanskim i riječnim kruzerima, pa je tako uspela da obiđe skoro cijeli svijet. Radi kao pjevačica na istim, a kako se priča nije više  u kontaktu sa nekadašnjim saradnikom Čedom.

Svoju sreću je pronašla sa muzičarom, klavijaturistom po imenu SIniša Cvetković Ludvig, s njim zajedno putuje, a imaju i producentsku kuću. U medijskom pojavljivanju prošle godine je odlučila da kaže zašto je napustila estradu.  Izjavila je da  je željela da proba nešto potpuno novo.

Kako kaže, željela se spasiti l0ših poteza jer kada čovjek pravi l0še poteze, onda se upropasti i ono što je prethodno bilo napravljeno dobro, a onda nema povratka.   Tada se nije osjećala dobro na domaćoj sceni. Ovdje možete da vidite kako Maja danas izgleda:

Da li vam se puno promijenila?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *