Iskeširao 150.000 eura za novi luksuzni stan: Poznati voditelj se rasipa, a 0vako mu izgleda porodična kuća - jadn0, stara i oronuIa (Foto)
Breaking News

Iskeširao 150.000 eura za novi luksuzni stan: Poznati voditelj se rasipa, a 0vako mu izgleda porodična kuća – jadn0, stara i oronuIa (Foto)

Jedno je sigurno da su poznate ličnosti sebi uvijek stavile cilj da kupe veliki i jako luskuzan stan ili vilu, dobar automobil, ali kako izgledaju njihvoe rodne kuće, malo ko se opterećava. Danas pričamo o jednom jako poznatom voditelju koji je voljen od strane širokih narodnih masa. Kako u samom naslovu piše on je odvojio jako velike sume novca da kupi sebi stan, a onda je odveo medije do svoje rodne kuće, i mnogi kažu da je to velika njegova sram0ta.

To je kako vidite iznad teksta stara kuća, a kada su ga pitali zašto je nije obnovio ili uredio, nego je samo malo obojio, on je bio jasan, kaže da je to kuća koja ima dušu i da je iz te kuće išao u školu i nije želio da je previše mijenja, želio je da je se sjeća takve kakva jeste. Da li znate o kojem voditelju je riječ? Žika Šarenica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *