Izgubio je mačora pa njegovim urnebesnim imenom nasmijao sve prolaznike (Foto)
Breaking News

Izgubio je mačora pa njegovim urnebesnim imenom nasmijao sve prolaznike (Foto)

Nije lako osobama koje izgube kućnog ljubimca. Kada se takvo nešto desi, onda na sve načine pokušavaju da ga nađu. Lijepe plakate, mole prolaznike za informacije. Ovdje je riječ o obavijesti o izgubljenom mačoru.

Vlasnik je naveo ime mačora zbog kojeg je ova obavijest počela da se dijeli na društvenim mrežama. Ipak zbog mačorovog imena je više liči na šalu, nego na to da vlasnik ozbiljno želi da vrati izgubljenu mačku. Pogledajte šta je to vlasnik napisao:

Mislimo da ga mnogi zbog imena mačka nisu shvatili ozbiljno i da je mogao da izostavi ime, s obzirom da je naveo druge informacije koje mogu da budu korisne.  Ipak, s druge strane, zbog toga što je naveo neobično me svog ljubimca je došlo do toga da je obavijest postala viralna.

Više ljudi je zapravo obratilo pažnju na to. Kako god, nadamo se da je pronašao mačora.  Nezgodno je kada se tako kućni ljubimci izgube. Pogotovo oni koji nisu navikli na život napolju, te   im je  tada odlazak od kuće veliki doživljaj, ali  i ispit snalažljivosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *