Auu, Cecin bivši otkrio šta mu je smetalo kod nje: Oglasio se poslije raskida, 0vo malo ko zna - svi bi je radi toga ostavili
Breaking News

Auu, Cecin bivši otkrio šta mu je smetalo kod nje: Oglasio se poslije raskida, 0vo malo ko zna – svi bi je radi toga ostavili

On je njen bivši dečko iako ga o javnosti nije tako predstavljala, voljela je nekako uvijek da krije svoje emotivne partnere, pa je navodno od smr’ti Zelja do Bogdana bilasve vrijeme slovodna. Vladimir Cvetković Cvele je priznalaona to ili nenjen bivši dečko, postoje i slike koje to dokazuju, jako često su se jedno vrijeme zajedno pojavljivali nasmijani a istim mjestima:

On se dugo nije pojhavljivao u javnosti, a onda jeotkrio zašto su oni prekinuli. Vjerujemo da smatra kako se Ceca neće ljutiti jer je prošlo jako puno od toga, ali kako on kaže, svako bi prekinuo s njom u tom periodu.

Onaje bila čudna nije toliko željela da hoda, nije voljela da ide nigdje samo bi bila kući kada ne radi ,aon je sa druge strane neko ko voli hodati. Itakao je da znada oa privatan život krije, ali malo ko će prihvatiit da ga krije, mora ona da to shvati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *