0vo rijetko ko zna: Jedan od najm0ćnijih na BaIkanu je bio velika ljubav Nede Ukraden - viđali se poslije njenog razv0da
Breaking News

0vo rijetko ko zna: Jedan od najm0ćnijih na BaIkanu je bio velika ljubav Nede Ukraden – viđali se poslije njenog razv0da

Neda Ukraden je dugi niz godina sama, ona je jako dugo na javnoj sceni, ali se njeno ime i prezime nije vezivalo niti za jednog muškarca nakon što se razvela od svog supruga Milana Bilbije.

Da li ste vi čuli da je ona ipak, kako se danima sada spekuliše imala jednu emotivnu vezu nakon razvoda, a to je bila emotivna veza kako piše u samom naslovu sa jednim od najmoćnijih ljudi BaIkana, u pitanju je Saša Popović.

On je tada kako saznajemo bio član “slatkog grijeha” a ona je bial pjevačica na početku karijere, tačnije u usponu, ne baš na početku, sve se dešavalo osamdesetih. Oni o ovome nikada nisu pričali, ta ljubav niije bila dugog vijeka, a on je nakon Nede bio kako saznajemo sa njenom kolegicom Zlatom Petrović. Izgleda da je Saša u svoje vrijeme bio pravi zavodnik. Donio je odluku da se skrasi i danas je pored te jedne žene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *