Zlata Petrović priznala da je bila sa 0ženjenim i ne stidi: "Nijedna žena me nije juriIa, tjerala sam ih da idu kući na vreme..
Breaking News

Zlata Petrović priznala da je bila sa 0ženjenim i ne stidi: “Nijedna žena me nije juriIa, tjerala sam ih da idu kući na vreme..

Kada pomenemo Zlatu Petrović ,svi znamo da je ona izuzetno poznata pjevačica, ona je od početka karijere pa do danas uvijek držala do sebe i svog izgleda. Ljudi su joj uvijek upućivali pohvale, a s obzirom da je spadala oduvijek u jedne od najljepših i zgodnijih na našoj estradi, nije nam ni čudo što je i sama rekla da je uvijek mogla imati muškarca kojeg poželi.

Kako kažu, lijepa žena može sve. Ona je u toku gostovanja nedavno u jednoj emisiji rekla kako je znala često biti sa oženjenim, rekla je da je čak jednu emotivnu vezu imala preko 5 godina sa oženjenim. Mnogi su istakli da joj nije trebalo to da u ovim godinama priča i da tako skreće pažnju na sebe:

Nikada me nisu jurile njihove žene, ja se nikada nisam isticala, niti sam im prva pisala, niti sam ih zvala, uvijek su to oni radili, ludo me zavole, a ja budem tu i tamo hladna. Nisu mi bili potrebni ,samo sam željela zabavu, uvijek sam im govorila da idu kući na vrijeme i čuvaju brak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *