Njihova porodična fotka ispala je veoma čudna zbog jednog neobičnog detalja (Foto)
Breaking News

Njihova porodična fotka ispala je veoma čudna zbog jednog neobičnog detalja (Foto)

Porodična fotografija ispala čudna zbog jednog neobičnog detalja… Ovo je trebala biti porodična fotka, ali ju je jedan detalj učinio čudnom. Pogledajte ovu sliku i recite da li vidite ono što većina vidi:

Zbog iste boje majice muškarca i crvene boje ženinog šorca ili suknje, fotka je ispala čudno. Noge žene izgledaju kao da pripadaju muškarcu, a  ne njoj. Nije prvi put da se nešto ovakvo desi. Viđali smo razne slike na društvenim mrežama koje se zbog nekog detalja pretvore u optičku varku.

Umjesto da izgledaju klasično, počnu da izgledaju čudno i da čak zbunjuju. Nekada se desi i da te detalja ne primjetimo prije objavljivanja slike. Tek kada objavimo primjetimo ili onda kada su već postale viralne.

Koliko god optička varka u ovom slučaju bila ta zbog koje je fotka postala viralna, ne smijemo zanemariti poziranje ovog slatkog psa. Pogledajte samo kako je sladak?

Slika jeste možda malo čudna zbog načina sjedenja, ali opet imaju neku uspomenu koja će ih nasmijati.  I te slike koje ne ispadnu najbolje nam budu drage i donose nam lijepe uspomene,  zar nije tako?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *