"Imam 20 godina i rasturiIa sam jedan brak, kćerka mog Ijubavnika ima 5 godina: Udala sam se za čovjeka koji ima 47 godina i mnogo novca, zbog mene je ostavio.."
Breaking News

“Imam 20 godina i rasturiIa sam jedan brak, kćerka mog Ijubavnika ima 5 godina: Udala sam se za čovjeka koji ima 47 godina i mnogo novca, zbog mene je ostavio..”

Moramo da kažemo kako neke ispovijesti privlače jako puno pažnje širokih narodnih masa. Danas pišemo o ispovijesti o jednoj djevojci koja je napisala da ima 20 godina i da je rasturiIa jedan brak. Ona se tako hvalila na jedan način i naišla na veliki broj 0suda. Ona je istakla čak da taj čovjek ima kćerku od 5 godina, i rekla je da je njoj jako smetala ona.

Naime, ona je svoje postupke pravdala tako što su njeni kako kaže bili siromašni a on je imao novca, pa je on njoj davao novac i njena porodica je počela da živi bolje. Rekla je da nju niko ne treba osuditi jer je ona samo imala jedan cilj da pomogne svojoj porodici.

Drugi su pisali da li je u tim trenutcima mislila da uništava jednu drugu porodicu, jer očigledno nije razmišljala. Neki su se vadili na njene godine i pisali da je jako mlada i da će s vremenom shvatiti svoje greške. Koje je vaše mišljenje povodom ove teme i šta vi imate da kažete na ovu djevojku i njen postupak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *