0vo je Duškova sestra koja ga je pomirila po ko zna koji put sa Jelenom: Velika je podrška - javno progovorila ko je kriv za krah braka
Breaking News

0vo je Duškova sestra koja ga je pomirila po ko zna koji put sa Jelenom: Velika je podrška – javno progovorila ko je kriv za krah braka

Kada pomenemo brak Jelene i DUška svi znamo da se godinama unazad vode spekulacije o njihovom razvodu a da su oni na  kraju uvijek iz svakog problema i skandaIa izlazili zagrljeni i nasmijani,. Zajendo mogu sve, poruka je koju su uvijek slali drugim.

Početkom Jula ove godine je došlo do objave koja je mahom sve š0kirala, kako one koji ih vole, tako i one koji ih ne vole. Jelena je objavila da nakon 14 godina braka Duškovom odlukom dolazi do razvoda, ali je rekla da će sve biti sporazumno bez pompe zbog djece.

Sada se oglasila njegova najveća podrška, njegova sestra i rekla šta misli o Jeleni, svi su ostali zaprepašteni. Ona kaže da je njima Jelena kao član porodice i kako niko nije kriv za krah braka jer do njega neće doći. Istakla je da su se pomirili, jer su zajendo uspjeli mnogo gore stvari da prevaziđu pa su i ovu malu svađu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *