Srpkinja se udala za milionera u Dubaiju: Sada živi san svake djevojke, otkrila kako ga je zavela (Foto)
Breaking News

Srpkinja se udala za milionera u Dubaiju: Sada živi san svake djevojke, otkrila kako ga je zavela (Foto)

Srpkinja se udala za bogataša u Dubaiju. Evo kako živi: Nije znala ruski, a  njen sadašnji suprug nije znao engleski. Ipak, uspjeli su da se sporazumiju i odlično su se proveli na prvom sastanku.  Njeno ime je Milica Polskaj i influenserica je koja privlači veliku pažnju medija. Ona se naime udala za bogatog Kazahstanca kojem vješto krije identitet.

Upoznala ga je u Dubaiju dok je radila posao hostese u jednom klubu. Prvi put kaže nije željela da se upozna sa njim jer je dva sata prije poslao druga da se slika i upozna s njom, a onda je poslao drugaricu.  “Drugu veče sam ga videla u istom klubu. Bio je prelep, taman ten, beli zubi, plave oči.

Posle sat vremena sam mu dala broj telefona i malo smo plesali. Sutradan me pozvao na sastanak i priznao mi da je rekao prijatelju kad me video” Ona će da mi rodi sina”.  Pošto ona nije znala ruski, a on engleski, tešk0 su se sporazumjeli. Kako kaže ” rukama, nogama, kako su znali u tom trenutku.”

“Sastanak je trajao četiri sata, a ja sam obula neudobne cipele koje su  dovele do toga da su mi krvarila stopala. Poljubili smo se tek na trećem sastanku,a  ostalo je istorija…” Milica sa mužem ima četvoro dece Filipa, Gošu, Lava i Sofiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *